• Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Verdensledende teknologi som snakker sammen - for deg!

Merk deg navnet ZigBee 3.0. En verdensledende, åpen standard for smart-teknologi. Mange produsenter av smarthus-løsninger benytter seg av denne såkalte protokollen. Det gjør også ELKO Smart. Slik blir det enklere for deg å få de ulike smarte løsningene dine til å snakke sammen.

ELKO smarthjem eller smarte ELKO-produkter? Ditt valg!

ELKO Smart er et komplett smarthjem. Det vil si at du ikke behøver produkter fra andre smarthus-løsninger for å bruke ELKO Smart.

Har du allerede installert andre smarthusprodukter i hjemmet? Produktene til ELKO Smart kan også brukes sammen med andre smarthus-systemer som snakker med svært utbredte ZigBee 3.0.

Enkelt og åpent!

For ELKO er det aller viktigste at de som bruker og installerer produktene våre får en god brukeropplevelse. Det skal være enkelt å bruke og systemet skal funke. Derfor har vi valgt å kun støtte egne produkter i vår ELKO SmartHUB. Fordi vi vil stå inne for hele løsningen, og ikke bare enkelte deler av den. Samtidig mener vi at produkter som installeres i hjemmet ikke skal låse deg til èn leverandør.

For å balansere disse hensynene, har vi valgt å benytte den åpne radioprotokollen ZigBee 3.0 i produktene våre. Det gjør at disse vil kunne brukes med løsninger fra andre leverandører. På den måten sikrer vi den beste brukeropplevelsen for flertallet av brukere på vår egen hub, mens de som ønsker har muligheten til å velge andres.

ELKO Smart - komplett løsning for smarthus
Se alle produktene her

Åpen protokoll, hva er det?

I smarthusverden betyr åpen protokoll et system som alle produsenter kan lage produkter for. Det vil si at produkter fra flere ulike leverandører kan benyttes sammen for å skape et hjem som er akkurat så smart som du selv ønsker.

ELKO Smart bruker Zigbee 3.0, som er den verdensledende smarthusprotokollen. Zigbee er bygget på mesh-prinsippet, hvor man har en inngangsport som kommuniserer med og styrer alle enhetene. I tillegg er ZigBee-protokollen toveis, noe som betyr at produktene både kan gi og ta i mot informasjon. Har du lyst til å lære mer om ZigBee 3.0 kan du lese denne eksterne artikkelen.

 

Styr smarthjemmet med ELKO Smart-appen

Et ELKO smarthjem kan styres fra ELKO Smart-appen på mobiltelefonen. Det kan også styres med talestyring fra Amazon Alexa, Google Assistant og Siri. Du kan selvsagt også betjene bryterne og dimmerne manuelt. ELKO Smart er ikke bare for entusiastene og spesialistene, det er et smarthjem som kan brukes av alle! 

Vi jobber stadig med å utvikle ELKO Smart-systemet og det vil etter hvert komme integrasjoner mot ulike løsninger. Følg gjerne med på Facebook-siden vår og nyhetsbrevet vårt. Da får du beskjed med en gang vi lanserer nyheter!

App opprett stemning-1

Lyst til å lese mer?

Se alle artikler her
Finn din smart-elektriker her
Change your cookie settings