Sensorer

Smarte dingser som kan plukke opp bevegelse, temperaturendringer, fukt, lekkasje og vinduer eller dører som åpnes og lukkes. Akkurat det som trengs for å sette opp et skikkelig smarthjem!

EKO07218

Oppsett av automasjoner

Et smarthus er ikke smart før man setter opp automasjoner. Det er de automatiske handlingene, tilpasset kundens unike behov, som virkelig gjør hjemmet smart.

Våre sensorer passer utmerket som triggere av automasjoner. Disse gir både deg og kunden muligheten til å virkelig leke dere. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Har kunden mange lys i hjemmet? Har de et barnerom? Det kan være lurt å analysere hjemmet, og tilby deg å sette opp unike automasjoner basert på dine observasjoner. Som f.eks:

  • Alt lys i huset skrus på dersom begevelsessensoren oppdager bevegelse etter kl. 17.
  • Lyset i gangen skrus på ved 30% styrke dersom dørsensoren registrerer at soveromsdøren åpnes.

For å lese mer om stemninger og automasjoner kan du trykke her.

Stor mulighet for oppsalg

Sensorene til ELKO Smart er en god mulighet for deg som elektriker til å selge flere produkter, samtidig som den opplevde verdien av smarthjemmet vil øke for kunden din.

I tillegg til en tradisjonell installasjon av dimmere, brytere, og annet elektromateriell, kan du nå tilby montering av sensorer, en kategori som vanligvis ikke installeres av elektrikere.

Kunden kan også kjøpe og installere disse selv, men om du har et godt innsalg på smarthjemløsningen, og tilbyr kunden å sette opp alt i ELKO Smart-appen, er det stor sannsynlighet for at mange takker ja til dette.

💡For å vite mer om hvordan du kan lykkes med å selge ELKO Smart kan du trykke her.

EKO07217
Se alle produktene her