smart hacks /

smart hack /

Når du bare vil vite at barna er trygt hjemme. Med dørsensor får du beskjed på mobilen når døren åpnes mellom kl. 12 og 16. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du vil ha noe smart uten å gå på bekostning av personlig stil. Våre produkter gir deg friheten til å velge et design som passer hjemme hos deg. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du sitter i møte og kommer på at strykejernet (kanskje) er på. Med en smartplugg eller smartstikk kan du enkelt skru det av i appen. Smart, ikke sant?

Dette trenger du for å komme i gang

Med ELKO Smart står du fritt til å velge akkurat hvor smart du ønsker å gjøre hjemmet ditt. Du kan for eksempel velge å kun installere en ELKO SmartHUB, dør- og vindussensorer, eller vannlekkasjesensor. Da får du kontroll på når dører og vinduer åpnes, eller om vaskemaskinen lekker. For mange er det nok å ha den lille ekstra tryggheten i hverdagen.
Smart, vis meg startpakka!
HubSpot Video

smart hack /

smart hack /

Når du gjerne vil vite om noen prøver å komme inn i hjemmet ditt, men synes prisen for vekter er litt vel høy. Med en sensor i vinduet eller på døren får du beskjed på mobilen om noen prøver seg. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du er ferdig på hjemmekontoret og keen på litt god stemning. «Hey google, middagsstemning». Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du er lei av den kjedelige veggen, og vil ha noe nytt og fresht. Med ELKO pluss kan du endre detaljer etter trendene. Smart, ikke sant?

det er et ELKO Smarthjem»

Et ELKO smarthjem rommer nesten uendelige muligheter, og derfor er det én ting som er viktig å huske på: Det som er smart for andre, er ikke nødvendigvis det som er smart for deg. Det er bare du som vet hvilke løsninger som gjør din hverdag enklere. Med ELKO Smart står du helt fritt til å velge nøyaktig hvor smart du ønsker å gjøre hjemmet ditt.
Smart, ikke sant?

 

Finn ut mer her
HubSpot Video

smarthack /

smart hack /

Når du har stort hus og garasje, og må dele opp smarthuset i flere nettverk. Med ELKO Smart fremstår alle dine smarte nettverk som ett eneste smarthjem i appen. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når dere sitter ved middagsbordet og 10-åringen plutselig får et innfall om å gjøre leksene sine: «Hey google, lekselys». Smart, ikke sant?

HubSpot Video

smart hack /

Bli inspirert

Våre produkter gir deg friheten til å velge et design som passer hjemme hos deg, slik at smarte løsninger ikke går på bekostning av din personlige stil.

Alle smart-produktene kommer i tradisjonell ELKO-design og kvalitet.
Smart, jeg vil inspireres

smart hack /

Når du ikke vil fyre for kråka, men bruke akkurat det du må. La panelovnen slå seg av når vinduet er åpent, via en enkel automasjon. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du vil at huset skal våkne bare litt før deg. Sett huset i automatisk morgenstemning, 15 minutter før du står opp. Smart, ikke sant?

HubSpot Video

smart hack /

smart hack /

Når du vil forberede de minste på hva som snart skal skje. Sett hjemmet i automatisk leggestemning kl. 19.30. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du vil ha mer lys på kjøkkenet, men er lei av alle kablene. Med Smart-puck og trådløs bryter kan du koble ny lampe på gammel strøm. Smart, ikke sant?

et smart-hjem

 
Mange tenker nok at et smart hjem krever et stort budsjett. Men det trenger faktisk ikke være så mye dyrere enn en klassisk installasjon.
 
 
Smart, jeg vil vite mer

smart hack /

Når du er redd for at folk skal kunne se hva du driver med hjemme. Med ELKO Smart-kamera lagres ingenting i skyene, og er kun tilgjengelig lokalt for deg, i din app. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du ikke er astronom, men likevel vil astrostyre litt i hverdagen. Med en enkel (men sykt komplisert) automasjon skrur utelyset seg på 30 minutter før solnedgang, og 30 minutter etter soloppgang. Smart, ikke sant?

smart hack /

Når du vil at alle dine (litt for) smarte produkter skal snakke sammen, gir Zigbee 3.0 deg full valgfrihet. Derfor bruker ELKO sine smartprodukter også protokollen til Zigbee 3.0. Smart, ikke sant?

smart hack /


Når du likevel skal sette inn nye stikkontakter. Med smart-stikk er du ikke bare smart i dag, men også i fremtiden. Smart, ikke sant?

HubSpot Video

smart hack /

lære mer?

 
Vi har samlet alle artiklene våre om ELKO Smart på ett sted, så du kan bli godt kjent med hva et ELKO smarthjem er.
 
 
Smart, jeg vil lese mer
Finn din smartelektriker

Har du en skikkelig god smart hack
som du vil dele med verden?

De beste smart hackene vi får tilsendt blir publisert på denne siden, og kanskje til og med på våre sosiale medier.

Ved å sende inn skjemaet, samtykker du til at vi lagrer informasjonen du legger inn og til at vi kan publisere det. Smart hacken vil da publiseres med ditt fornavn og byen du bor i.