Ro i sjela med smartplugg

Smartpluggen vår er virkelig helt genial. Den lar deg legge til lamper, varmeovner, kaffetraktere og alt annet du måtte ønske i smarthuset ditt, slik at du får full kontroll og ro i sjela. 

ELKO SmartPlugg 16A

Gjør lamper, kaffetrakter og rettetanga smart

Smartpluggen vår er en strømplugg, eller adapter om du vil, som kan brukes til å kontrollere elektriske apparater. Du setter den bare inn i strømuttaket og så kan du styre alle apparater du plugger inn i den - enten fra ELKO Smart-appen eller gjennom å sette opp stemninger og automasjoner.

ELKO SmartPlugg har også innebygd energimåling, slik at du får full kontroll over strømforbruket for apparatet du har koblet til pluggen - både i nåtid og historisk.

EKO07699_F-1
Kontakt

Ett produkt - mange bruksområder

Her er noen idéer til hvordan du kan bruke SmartPlugg 16A 

Har du noen gang sittet i bilen på vei til hytta og fått den følelsen? Den ekle følelsen i magen av at du har glemt å skru av kaffetrakteren? Det slipper du med ELKO SmartPlugg.

Plugg kaffetrakteren eller rettetangen til smartpluggen så får du full kontroll. Du kan for eksempel definere i ELKO Smart-appen hvilke tidsintervaller den skal være innstilt på, eller hvilke tider på døgnet den er i bruk. Du kan også legge inn en tidsbegrensning på for eksempel 20 minutter - så trenger du aldri bekymre deg for om du slo av kaffetrakteren igjen.

Et annet alternativ er å bruke den til gulv- og bordlamper. Da kan du legge disse lampene til i stemningene og automasjonene, slik at også disse lampene dimmes eller skrur seg av sammen med resten av smartbelysningen i hjemmet.

Har du tradisjonelle panelovner i huset? Kobler du dem til ELKO SmartPlug 16A har du plutselig smartere ovner som kan skru seg av og på for å kontrollere temperaturen. Kanskje vindussensoren detekterer et åpent vindu? Da kan smartpluggen deaktivere varmeovnen, slik at den ikke står på full guffe mens du lufter ut rommet.

EKO07699_S-1

ELKO SmartPlugg 16A med Zigbee-kommunikasjon

Produktinformasjon

SmartPlugg 16A er en adapter som brukes til å kontrollere ulike elektriske apparater. Den kan kontrollere f.eks. gulvlamper, radioer, panelovner, varmepumper, kaffemaskiner, og så videre. Den kan også vise både nåværende og historisk forbruk.

Belastning

LED 100 W
Glødelamper/
panelovner
3680 W
230V halogen 3680 W
Elektronisk trafo 500 W
Motor 300 W

Teknisk spesifikasjon

El. nummer 4540009
Spenning 220-240V
Standby
strømforbruk
0,5W
Maks kurssikring 16A
Kapslingsgrad IP20
Les mer produktinfo her
Kart finn elektriker ELKO Smart