Få det slik du vil

Et ELKO smarthjem er et lekkert hjem. Våre produkter gir deg friheten til å velge et design som passer hjemme hos deg, slik at smarte løsninger ikke går på bekostning av personlig stil.

 

Under utviklingen av ELKO Smart forstod vi hvor viktig det er at man kan ha et smarthjem, uten at det går ut over interiøret og helheten.

Det er derfor produktene i ELKO Smart-porteføljen har det samme designet som hele interiør-Norge er så glad i. Alle brytere, dimmere og termostater kommer i de to seriene RS og Plus - slik at du står fritt til å velge det designet som passer din smak.

ELKO-NO-1410603-EKO07014-S
ELKO Plus sort 1, høy oppløsning

ELKO Plus

Designserien vår ELKO Plus er kanskje vår mest etterspurte, og den vi ser mest i interiørmagasiner, oppussingsprogrammer på TV, og ikke minst på Instagram. Det er nok fordi denne serien er preget av et rent og minimalistisk design, som passer like godt i skandinaviske interiørbevisste hjem, som i det klassiske. 

ELKO PLus-serien er utviklet i samarbeid med Hareid Design. Serien kommer i tre ulike farger: Aluminiumsgrå, hvitt og (kanskje vår aller mest populære) matt sort. 

Foto: @VogelHouZe

ELKO-NO-1410756-EKO03760-F-1
ELKO plus sort
ELKO-NO-1410750-EKO03754-F
SMARTDIM 316 GLED-3
SMARTDIM 316 GLED-4
SMARTDIM 316 GLED-2
ELKO RS, bad med sorte fliser og marmor

ELKO RS

Vår klassiker ELKO RS er nok den serien som finnes i aller flest norske hjem. Det klassiske hvite designet gjør serien universal, tidløs og anvendelig. 

Mange smarthus-løsninger har produkter som ikke ligner det du allerede har montert hjemme. Dersom du er opptatt av at alt skal matche, kan det bli kostbart å bytte ut alle brytere, dimmere og stikkontakter til noe helt nytt. Med ELKO Smart er ikke dette en utfordring. Du kan fint beholde RS-stikkontaktene dine, og heller bare bytte ut de dimmerne, bryterne og termostatene du ønsker å styre til ELKO Smart i RS-design. 

SMARTDIM 316 GLED -5
SMARTBRYTER 10A-5
SMARTTERMOSTAT SUPER-5

Nysjerrig på produktene i ELKO Smart?

Se alle produktene her

Bli inspirert

Under har vi samlet noen bilder av ELKO Plus og RS montert i rom.
Bruk slideren for å bla igjennom bildene. 

Finn din elektriker

Alle elektriske installasjoner må kun monteres av en godkjent elektriker. Vi er heldige som har så mange gode og seriøse fagmenn i Norge som utfører et godt forsvarlig arbeid.

Finn din nærmeste ELKO-elektriker her

Finner du ikke en elektriker?
Kontakt oss, så hjelper vi deg