• Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Få full oversikt over strømforbruket med ELKO SmartTag

Med SmartTags kan du gjøre sikringsskapet ditt smart og monitorere strømforbruket ditt med telefonen. 

SmartTags kan også kommunisere med andre smarthus-enheter gjennom ELKO SmartHUB, og du kan motta varsler når boligen bruker for mye energi. Da bruker du bare appen til å for eksempel senke temperaturen på panelovnen i rommet.

Smart, ikke sant?

App SmartTags hovedmeny

Hva er en SmartTag?

En SmartTag er en plugglignende innretning som monteres på sikringene til de strømkursene du velger. Disse gjør at sikringsskapet ditt kan dele strømforbruket med ELKO Smart appen, og du holder oversikten over hvor mye strøm du bruker, når på dagen og hvor i boligen du bruker mest. 

Med SmartTags i sikringsskapet, får du total oversikt over forbruk og sanntidsforbruk per sikring. Du får også varslinger hvis dette overstiger forbruksgrensen du selv har bestemt. 

ELKO-NO-1609002-EKO01825-F 600px
EKO01952_Image 600px
EKO01951_Image 600px
Montering av SmartTags

Hvordan installeres SmartTags?

Installasjonen foretas av en elektriker, og det er ingen stor eller tidkrevende operasjon. Du bestemmer hvilke kurser som skal bli smarte, og så fikser elektrikeren resten.

SmartTags installeres rett på sikringene, og tar dermed ikke opp unødig plass på DIN-skinnen. Har du Smartstikk eller SmartPlugg kan du også se forbruk på enhetsnivå. Dette gjør at du får mer innsikt i forbruket ditt, og dermed kan ta grep for å redusere forbruket, og dermed strømregningen.  

 

App SmartTags dashboard

Overvåk forbruket i appen

Med Energy dashboardet i ELKO Smart-appen får du enkelt tilgang til strømforbruket ditt. Sett forbruksgrenser og få varslinger, slik at du og familien kan få en enklere og mer miljøvennlig hverdag. Ved hjelp av automasjoner kan du enkelt styre forbruket til dine andre ELKO Smart enheter.

Last ned iOS app
Last ned Android app
finnelektriker screenshot iphone

Interessert i ELKO SmartTags?

Vi har samlet en oversikt over elektrikere over hele landet som er en del av vår partnerklubb ELKO Boligpartner og er sertifiserte ELKO Smart-elektrikere.

Velger du en av disse kan du føle deg trygg på både leveransen og løsningen du får.

Finn din smart-elektriker her
Change your cookie settings