ELKO Smart app røykvarsler 600x600px-1

Trygt og smart med ELKO Smart røykvarsler

Vårt nyeste tilskudd i ELKO Smart familien holder deg og familien trygg. Den smarte røykvarsleren kan både se og føle varme, har batteritid på hele 10 år og kan varsle deg på mange lure måter.

Smart, ikke sant?

Smart, batteridrevet røykvarsler med lekkert design

ELKO Smart røykvarsler er designet for å passe inn i alle hjem med sitt tidløse preg. Den er liten og nett, og bygger bare 3,3 cm ned fra taket. Det gjør produktet til en av de minste smarte røykvarslerne på markedet.

ELKO Smart røykvarsler rett frem
ELKO Smart røykvarsler fra siden
ELKO Smart røykvarsler horistonalt
ELKO Smart røykvarsler stue

Røykvarsleren som både ser og føler

ELKO Smart røykvarsler har både optisk og termisk sensor. Det betyr at den både kan se og føle røykutvikling og varmestigning. 

Dersom du lager mat og er uheldig med matosen, kan du enkelt sette varsleren i 10 minutters stillemodus. Denne overstyres ved detektert varmestigning, så sikkerheten alltid er ivaretatt.Smart og effektiv varsling

Sammenkoble røykvarsleren med ELKO SmartHUB for å sette opp smart og effektiv varsling. Du kan for eksempel sørge for at lyset i hele huset blinker hvis brannalarmen går, eller lage automasjon som skrur på alt lys for å forenkle evakuering om natten. 

Med en smart røykvarsler varsles du også på mobilen din dersom alarmen går. En ekstra trygghet dersom du ikke er hjemme når uhellet er ute.

Røykvarsleren har også en lysstripe som blinker rødt ved varsling.

Lang levetid

Du trenger ikke lenger å tenke på årlig batteriskifte. ELKO Smart røykvarsler har nemlig opptil 10 års batterilevetid.

 

Trygghet sammen

Plasser ELKO Smart røykvarsler i flere rom og seriekoble dem for økt trygghet. Da vil hele huset varsles når røyk eller varmestigning detekteres i et av rommene. Spesielt praktisk i større boliger, eller boliger med utleiedeler.

 

👉 Finn mer detaljert produktinformasjon her.

ELKO Smart røykvarsler 600x600px
finnelektriker screenshot iphone

Interessert i ELKO smart røykvarsler?

Vi har samlet en oversikt over elektrikere over hele landet som er en del av vår partnerklubb ELKO Boligpartner og er sertifiserte ELKO Smart-elektrikere.

Velger du en av disse kan du føle deg trygg på både leveransen og løsningen du får.

Finn din smart-elektriker her