Ekstra trygghet med smart IP-kamera

Hjemmet ditt skal være trygt, også når du ikke er der. Med ELKO Smart IP-kamera får du full oversikt og ekstra trygghet, enten det er hjemme eller på hytta.

Skaff deg oversikt

Vårt smarte kamera lar deg sjekke status hjemme når du ikke er der. Med patruljeringsfunksjonen kan du sette opp varsling i ELKO Smart-appen, sånn at du får beskjed dersom kameraet oppfatter bevegelse mens du ikke er hjemme.

Viktige funksjoner, kort fortalt

  • Varsling i app
  • 340° rotasjon med patruljering
  • Nattmodus
  • Tid- og datostempel
  • Bevegelsesdeteksjon
  • Automasjonstrigging basert på bevegelse
  • Toveis tale
  • Kryptert videostrøm (mulighet for lokal lagring)
EKO07248_front_300s-1-1

Trygt med avansert kryptering

IP-kameraet er laget for å være trygt å bruke med tanke på sikkerhet og personvern. All video og lyd som fanges opp av kameraet er strengt kryptert, slik at det kun er mulig å få tilgang til det gjennom din egen ELKO Smart-app. Krypteringen som brukes på kameraet er en såkalt Advanced Encryption Standard (AES-128), som anses som gullstandarden for end-to-end encryption (E2EE).

Privacy mode

For å beskytte familien og eventuelle besøkendes privatliv, kan man sette kameraet i såkalt privacy mode. I og med at de fleste har kameraet inntil en vegg eller et hjørne, vendt mot rommet, vil privacy mode gjøre at kameraet automatisk snur seg rundt 180 grader ved aktivering, slik at det vender bakover og filmer rett i veggen. I privacy mode kan ikke lenger kameraet fange opp video og lyd, og et lys på selve kameraet indikerer at privacy mode er aktivert. 

Lokal lagring på SD-kort er også kryptert

Dersom du bruker et SD-kort for å lagre video fra kameraet, vil også dette være beskyttet av kryptering. Det vil si at ingen - ikke engang du selv - kan åpne innholdet på kortet kun ved å plugge det inn i en pc. Det er kun mulig å åpne filene på SD-kortet gjennom å "låse det opp" i ELKO Smart-appen din. Dermed kan du være helt trygg på at lagrede videoer er trygge, selv om noen skulle stjele det lokale SD-kortet.

Enkelt å bruke

Kameraet er enkelt å betjene fra ELKO Smart-appen, og har toveis kommunikasjon. Det betyr at du kan åpne appen og styre kameraet derfra, samtidig som du ser live videostrøm. Du kan også bruke et SD-kort for å lagre videoen lokalt på kameraet. All video blir selvsagt kryptert, slik at videostrømmen og den lokalt lagrede videoen kun kan spilles av i ELKO Smart-appen din.

Kameraet er meget enkelt å installere og benytter WiFi, slik at den kan benyttes uten SmartHUB. Det kan monteres i tak, på vegg eller plasseres på et bord.

Se alle produktene i ELKO Smart her.

EKO07248_default_300s-1-1-1
EKO07248_back_300s-1

Kontroll på hytta når du ikke er der

Et av våre favoritt-bruksområder for ELKO Smart IP kamera er på hytta. Ikke bare kan du forsikre deg om at du ikke har ubudne gjester - du kan for eksempel plassere kameraet slik at du får full oversikt over snømengde, enten det er for å ringe måkebil eller sjekke om du må reise opp å make taket. 

👉Les mer om ELKO Smart på hytta her.

Finn din smart-elektriker her