Skap din stil med ELKO Smart

Et ELKO smarthjem er et lekkert hjem. Våre produkter gir deg friheten til å velge et design som gjør at smarte løsninger ikke går på bekostning av din stil.

Like sømløs som ELKO Smart gjør din elektriske hverdag, skal våre produkter skape en helhet i ditt hjem visuelt. Det er viktig for oss at man kan ha et smarthjem uten at det går utover interiør og din personlige stil.

Derfor har produktene i ELKO Smart et design som interiør-Norge verdsetter. Alle brytere, dimmere og termostater kommer i de to seriene RS og Plus - slik at du står fritt til å velge akkurat det designet som passer din smak.

ELKO-NO-1410603-EKO07014-S
ELKO Plus sort 1, høy oppløsning

ELKO Plus

Designserien vår ELKO Plus er kanskje vår mest etterspurte. Denne har du kanskje sett i interiørmagasiner, oppussingsprogrammer på TV og Instagram-feeden din. Det er nok fordi serien er preget av et rent og minimalistisk design, som passer like godt i skandinaviske interiørbevisste hjem, som i det klassiske.

ELKO PLus-serien er utviklet i samarbeid med Hareid Design. Produktene kommer i tre ulike farger: aluminiumsgrå, hvit og - kanskje vår aller mest populære - matt sort. 

Foto: @VogelHouZe

ELKO-NO-1410756-EKO03760-F-1
ELKO plus sort
ELKO-NO-1410750-EKO03754-F
SMARTDIM 316 GLED-3
SMARTDIM 316 GLED-4
SMARTDIM 316 GLED-2
ELKO RS, bad med sorte fliser og marmor

ELKO RS

Vår klassiker ELKO RS er nok den serien som finnes i aller flest norske hjem. Det klassiske hvite designet gjør serien universal, tidløs og anvendelig. 

Mange smarthus-løsninger har produkter som ikke ligner det du allerede har montert hjemme. Dersom du er opptatt av at alt skal matche, kan det bli kostbart å bytte ut alle brytere, dimmere og stikkontakter til noe helt nytt. Med ELKO Smart er ikke dette en utfordring. Du kan fint beholde RS-stikkontaktene dine, og heller bare bytte ut de dimmerne, bryterne og termostatene du ønsker å styre til ELKO Smart i RS-design. 

SMARTDIM 316 GLED -5
SMARTBRYTER 10A-5
SMARTTERMOSTAT SUPER-5

Nysgjerrig på produktene i ELKO Smart?

Se alle produktene her
Finn din smart-elektriker her