Velkommen hjem

Endelig er ELKO smarthjem her – med fleksibelt oppsett av stemninger og automasjoner, moderne designprodukter, de mest attraktive funksjonene og høy grad av tilpasningsmuligheter. Vi pleier å si at et hus er et skall, og et hjem er noe trygt, varmt og komfortabelt. Derfor er vi helt sikre på at dere vil stortrives i et ELKO smarthjem.

På denne siden finner du en samling med artikler for deg som er nysgjerrig på om et ELKO smarthjem er riktig for deg.

 

Ta det med ro - det er et ELKO Smarthjem.

I vår nye løsning for smarthus har vi samlet de mest ettertraktede funksjonene i ett og samme system. Det betyr at du får en komplett løsning for å gjøre hjemmet ditt smart. Styr lys og varme, ha kontroll på hjemmet når du er borte, få oversikt over temperatur og fukt, åpne og lukkede dører, og mye mer.

Enten du ønsker å styre hjemmet med bryter, app, eller helt automatisk - ta det med ro, det er et ELKO Smarthjem.

switch4-elko

ENKELT

switch4-elko

TRYGT

switch4-elko

FLEKSIBELT

Ny produktoversikt2
1100x700-stemninger
God stemning hele døgnet

Ekstra lys ved leketid; Dimmet lys til middag. Temperaturen opp ved morgengry; Ned igjen med solen. Ha det godt; Velkommen hjem.

Opprett stemninger og automasjoner for å gjøre hjemmet enda smartere.

Jeg vil ha god stemning
1100x700-3
Sjekkliste for ditt smarthjem

Er du klar for å ta steget inn i smarthus-verden, men litt usikker på hvordan du skal gå frem? Kanskje du lurer på hvilke produkter du trenger, hvordan du kan forberede deg før du ringer elektrikeren eller om hjemmet ditt skal være delsmart eller helsmart?

Vi har samlet alt du trenger å tenke på for at ditt hjem skal bli et ELKO smarthjem.

Finn ut mer her
1100x700-3
1100x700-installering
Full kontroll med åpen protokoll

Zigbee 3.0 er en verdensledende smarthusprotokoll som sørger for at de ulike smarte løsningene dine snakker sammen. ELKO Smart benytter seg av denne åpne protokollen.

Men hva betyr det egentlig for deg?

Finn ut mer her
1100x700-3
Lekkert design

Alle smart-produktene kommer i tradisjonell ELKO-design og kvalitet. Du kan velge mellom ELKO RS og ELKO Plus, som kommer i både sort, hvitt og aluminiumsgrå.

ELKO Plus er en designserie utviklet i samarbeid med den norske designeren Hareide Design, og passer perfekt inn i stilrene hjem med sine rette linker. 

Les mer her
ELKO EasyDim miljø
Hyttebilde med vannmerke
ELKO Smart på hytta

Smarthytte er mer enn å bare ringe hytta varm. Med ELKO Smart får du muligheten til å styre både lys og varme. Med smart-kamera og sensorer i tillegg, kan du være helt trygg på at alt er i orden på hytta - selv når du ikke er der.

Finn ut mer her

Hjernen i systemet

En SmartHUB koblet sammen med ELKO Smart appen er det som tar installasjonen fra ELKO til ELKO Smart.

Det er i appen at produktene kobles til, hvor man setter opp stemninger og automasjoner, og det er også herfra varslene kommer.

Appen er tilgjengelig i både App Store og Google Play. 

ELKO Smart app ikon
ELKO smart google play
ELKO smart app store

Finn din elektriker

Alle elektriske installasjoner må kun monteres av en godkjent elektriker. Vi er heldige som har så mange gode og seriøse fagmenn i Norge som utfører et godt forsvarlig arbeide.  

Finn din nærmeste ELKO-elektriker her

Finner du ikke en elektriker?
Kontakt oss, så hjelper vi deg