Hva betyr det å være ELKO Smart-sertifisert?

Du har kanskje sett oss snakke om ELKO Smart-elektrikere og sertifiserte ELKO Smart installatører? Kanskje har du også hørt om ELKO Boligpartner? Det er mange begreper og vi forstår at det kan være forvirrende. Her kan du lese mer om hva forskjellen er, og hvordan begrepene henger sammen.

ELKO Boligpartner

En ELKO Boligpartner er en elektrikerbedrift som ønsker å være  ambassadør for ELKO. De er alltid søkbare på finnelektriker.elko.no og vi vil alltid henvise forbrukere til dem fremfor andre elektrikere som ikke er ELKO Boligpartnere. Les mer og bli ELKO Boligpartner her.

Usikker på om ditt firma er ELKO Boligpartner? Sjekk om du finner firmaet på finnelektriker.elko.no

ELKO Smart-elektriker

En ELKO Smart-elektriker er en elektriker med interesse for smarthjem. Han eller hun er opptatt av å lære mest mulig om ELKO Smart og holde seg oppdatert, slik at de kan gjøre gode installasjoner for kundene sine.

Det er enkelt å bli ELKO Smart-elektriker. Alt du trenger å gjøre, er å bestå quizen vår. Registrer deg og ta quizen her.

Thumbnail, ELKO smart artikkelsamling-sertifisert

ELKO Boligpartner +
ELKO Smart-elektriker =
Sertifisert ELKO Smart-installatør

En sertifisert ELKO Smart-installatør er en elektrikerbedrift som både er ELKO Boligpartner og har ELKO Smart-elektrikere i stallen.

Det er de vi henviser forbrukerne til når de ønsker pristilbud på ELKO Smart, og det er disse som får mest ut av vår ELKO Smart-kampanje.

Fordelene ved å være ELKO Smart-installatør

ELKO Smart er smarthjem løsningen som skal bli allemannseie i norske hus og hytter. Vi har utviklet systemet i god, gammeldags ELKO ånd, hvor produktene er enkle å installere og enkle å sette opp i appen. Vi investerer også i gode informasjonsartikler og brukerstøtte for at sluttkunden skal klare å videreutvikle løsningen selv etter sine egne behov i app.

Vi mener derfor ELKO Smart er en unik mulighet for elektrikere til å gå inn i smarthjem markedet uten å være redd for å bruke unødvendig tid på installasjon og brukerstøtte. Ved å være ELKO Smart-installatør for man i tillegg fordelen av å hele tiden være synlig for forbrukere når vi lager store kampanjer.

Dette får du

- Tilgang på nyttig informasjon om produktnyheter, lanseringer og kampanjer - rett i innboksen din.

- Tilgang på webinarer og guider som vil hjelpe deg med å selge inn smarthjem til kundene dine

- Synlighet på finnelektriker.elko.no. Hver eneste nettside vi har relatert til ELKO Smart, har alltid som mål drive forbrukeren inn til finn-elektriker-siden

- Mulighet til å delta i kampanjer på sosiale medier. Alle ELKO Smart-installatører har fått en e-post hvor de kan bestille reklamefilm med egen logo på sluttplakaten. 

 

Bli ELKO Smart-elektriker

Registrer deg og ta quizen for å bli ELKO Smart-elektriker. Er firmaet ditt i tillegg ELKO Boligpartner, blir dere en sertifisert ELKO Smart-installatør med alle fordelene det innebærer.

Meld deg på her